Nieuwsflits

Voor de elfde keer organiseert "Stichting Zomervoetbaldagen Well" met medewerking van voetbalvereniging EWC'46 de voetbalvierdaagse. De Zomervoetbaldagen vinden plaats van dinsdag 24 tot en met vrijdag 27 augustus 2021 op sportpark "De Oude Linde" te Well.

Inschrijven kunnen spelers en/of speelsters die speelgerechtigd zijn voor de JO7 t/m JO15. Wil jij ook een paar dagen je voetbalkunsten of keeperkunsten bijschaven en/of verbeteren? Dat kun je doen bij de Zomervoetbaldagen in Well, waar je in korte tijd veel bijleert via leuke en uitdagende spelvormen.

De Zomervoetbaldagen bestaan uit individuele voetbalvaardigheden, technieken en onderlinge competities variërend van 4-tallen tot 8-tallen onder leiding van gediplomeerde trainers en ervaren leiders.

Corona
We bevinden ons op dit moment in een bijzondere situatie. Wij hopen om dit jaar, misschien nog onder bepaalde voorwaarden, de Zomervoetbaldagen in Well weer te organiseren. Daarom staat het inschrijfformulier weer open op onze website.

Belangrijk: Wanneer u zich inschrijft voor de Zomervoetbaldagen hoeft u de betaling nog niet te voldoen. Wanneer wij groen licht hebben gekregen dat de Zomervoetbaldagen 2021 in Well door mag gaan, zullen wij met u contact opnemen op de betaling te voldoen. 

   
© STICHTING ZOMERVOETBALDAGEN WELL